Unibet Bonuskode

Unibet Odds og Liveodds: Alt hvad du behøver at vide

21 januar 2022

Sidst opdateret: 6 timer siden

21 januar 2022
par Better Collective

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

I denne artikel tager vi et nærmere kig på Unibet odds 2022. Vi sammenligner Unibet odds med det generelle marked og ser også på, hvordan du kommer i gang. Sidst, men ikke mindst, viser vi, hvordan du får en Unibet bonus på op til 1.000 kroner. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Unibet odds betting 

Unibet odds og markeder

Mange spillere er tilbøjelige til at fokusere for meget på velkomstbonussen, når de skal vælge en bookmaker. Det giver god mening i den forstand, at det trods alt ikke er uvæsentligt, hvor stor en bonus du kan få, og hvilke vilkår der er for din bonus – der er ikke meget ved at få en stor bonus, hvis den er næsten umulig at spille fri.

Din velkomstbonus er dog i det lange løb ikke så vigtig, som de odds du bliver stillet i udsigt. Hvis du konsekvent får et par procenter dårligere odds, så er selv en velkomstbonus på eksempelvis 1.000 kroner hurtigt ædt op.

Så hvordan rangerer Unibet odds sammenlignet med andre bookmakere? Svaret er rigtig godt! Odds kan være svære at regne ud, så lister over de mest generøse bookmakere skal altid tages med et gran salt. Med det sagt ligger Unibet odds konsekvent i toppen på de fleste opgørelser over højeste odds.

Ifølge disse lister ligger Unibet odds som regel på i underkanten af 95% tilbagebetaling, hvilket i de fleste tilfælde rækker til en plads i top 3. Til sammenligning ligger nogle af bookmakerne med den dårligste placering på en tilbagebetaling på blot omkring 92%. Det er en kæmpe forskel, som kan spare dig store summer på den lange bane.

Vi anbefaler altid, at du har en konto hos flere bookmakere, så du kan shoppe i de bedste odds. Med det sagt er Unibet odds som regel i den høje ende.

Så hvordan fungerer odds sætning og betting egentlig? Det tager vi et kig på her. Mange spillere har en tendens til at spille med hjertet frem for hjernen og blot kigge på favorittere og underdogs.

Unibet odds betting 2022

Et eksempel er topholdene i de store ligaer, som mange ofte spiller på uden at skele til omstændighederne. Lad os tage et eksempel: FC Barcelona – Getafe. I en kamp som denne vil mange spille på FC Barcelona, selv hvis de får eksempelvis odds 1,30. Logikken er, at man ikke kan forestille sig, at Barca ikke vinder. Men hvis du vil vinde på odds, skal du kigge på sandsynligheder og ikke bare favoritter.

Du udregner en sandsynlighed ved at dividere 100 med det givne odds, så i dette tilfælde vil odds 1,30 (100/1,3 = 76,9) betyde, at bookmakerne sætter Barcelona som 76,9% favorit til at vinde. Alene ved at kigge på de sidste 10 opgør kan vi se, at 3 er endt uafgjort, så målt på det alene er Barca “kun” 70% favorit.

Så enkelt er det selvfølgelig ikke at vurdere et odds. Du skal også medregne ting som skader, karantæner, form, andre vigtige kampe der kan påvirke spillernes engagement osv. Men forhåbentlig har du fået en idé om, hvorfor du altid skal medregne odds, før du foretager et væddemål.

Unibet odds typer

Unibet odds er altså i den høje ende. Men hvad kan du spille på? Der er heldigvis en masse forskellige Unibet odds typer, du kan kaste dig ud i.

Den klassiske er selvfølgelig et standard væddemål, hvor du inden kampen spiller på en kamp. Selvom mange væddemålstyper er kommet til, er det stadig den foretrukne blandt flest.

Et andet populært Unibet odds er live betting. Her spiller du på kampen, mens den finder sted. Mange sætter pris på, at live betting dels kan øge spændingen i en måske knap så spændende kamp, og at det kan give mulighed for at oddse på baggrund af de faktiske begivenheder i en kamp.

En af de nyeste tiltag er betbuilder. Her sammensætter du selv et væddemål, som kan indeholde helt op til 12 forskellige faktorer såsom antal kort, hvornår der scores, hvem der scorer og meget mere. Dermed kan du altså score svimlende høje Unibet odds.

En sidste spændende spilmulighed er cashout. Her kan du lukke et væddemål før tid. Lad os sige, du har spillet på et hjemmehold til at vinde til odds 2,00, og de kommer planmæssigt foran. Men før pausen får de en mand vist ud, så trods føringen er du ikke sikker på, den holder hjem.

For at “redde” dit væddemål kan du vælge at lukke væddemålet før tid til et ringere odds. Din gevinst bliver altså mindre, men du er sikret, at væddemålet ikke går i vasken.

Odds hos Unibet

Det er klart fodbold, der er i højsædet hos Brian Laudrup og co. Men det betyder ikke, at du ikke også kan spille på mange andre spændende ting.

Faktisk er der i alt 34 forskellige kategorier, du kan spille på, der dækker over alt fra håndbold, formel 1, hundevæddeløb, e-sport og endda ting, som ikke har noget med sport at gøre såsom valg, Eurovision og så videre.

Inden for stort set hver kategori af Unibet odds finder du desuden et væld af underkategorier, så du kan dykke langt ned i rækkerne og spille på selv obskure kampe i de ligaer og sportsgrene, hvor du måske ligger inde med værdifuld nørdeviden.

Unibet Champions League odds

Selvom du kan spille på det meste hos Unibet, er det altså fodbolden, der er i højsædet. Lige nu kan du eksempelvis spille på vinderen af Premier League, der står mellem Manchester City og Liverpool.

  • Satse med Unibet

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus