Unibet Bonuskode

Unibet live betting: Vi guider dig til spiludvalget, odds og spilfunktioner

24 februar 2022

Sidst opdateret: 33 minutter siden

24 februar 2022
par Better Collective

Spil ansvarligt | 18+

I denne artikel kigger vi nærmere på den Unibet live betting 2022 tilbyder. Vi guider dig til spiludvalget, odds og spilfunktioner og så sammenligner vi Unibet live betting med andre af de populære bookmakeres live betting.

Sidst, men ikke mindst, viser vi, hvordan du som ny kunde kan få en Unibet bonus på op til 1.000 kroner. Regler og vilkår gælder + 18 år.

| StopSpillet | ROFUS.nu |

Unibet live betting 

Bedste live betting bookmakere

Vi guider dig til alt, du skal vide om Unibet live betting, så lad os starte med at tage et kig på, hvordan de måler sig med andre populære udbydere af livebetting.

Unibet

Unibet er en af kongerne af sportsbetting, og det er især inden for fodbold, de har deres metier. De slækker dog ikke på fokus på andre sportsgrene, så med mindre din foretrukne live betting er på squash-kampe fra den makedonske 2. Division, kan du højest sandsynligt livebette på det.

Betsson

En anden udbyder, der er værd at fremhæve for deres live betting, er Betsson. Den svenske spiludbyder, der ligesom de to andre udbydere specialiserer sig i bookmaker-delen af gesjæften, kan ikke helt måle sig med spiludvalget hos de to andre. Til gengæld har de et es i ærmet.

Her kan du nemlig spille på den unikke Betsson Spillebørs, hvor du ikke vædder imod huset, men mod andre spillere. Læs mere om det senere.

Unibet live betting 2022

Så har vi fået styr på det grundlæggende omkring live betting hos tre af de helt store. Lad os så tage et kig på fordele og ulemper ved live betting hos de tre bookmakere.

Fordele ved at livebette hos bookmakere

Unibet

Lad det være sagt med det samme: Unibet live betting er et sandt slaraffenland for spillere. Unibet har over mange år haft et enormt fokus på bookmaker-delen, og det afspejler sig i spiludvalget både den regulære bookmaker og live betting.

Her kan du spille på alt fra basketball, amerikansk fodbold, dart, e-sport, ja, faktisk er det sværere at finde sportsgrene, du ikke kan spille på.

De er også rigtig godt med, når det gælder odds, hvor de befinder sig i toppen af bookmakere, når det gælder odds. Det, kombineret med det exceptionelt store spiludvalg, gør Unibet Live betting til en af de foretrukne jagtmarker hos rigtig mange spillere.

Unibet live betting giver også muligheder for at bruge andre funktioner såsom betbuilder, hvor du selv kan sammensætte et væddemål lige efter din smag. En anden populær funktion er cash-in, hvor du kan afgøre et væddemål, inden kampen er slut.

Husk også, at du med en aktiv konto også får gang til Unibet tv, hvor du finder flere end 30.000 live streamede events fra eksempelvis La Liga, Serie A, Bundesligaen, NBA, NHL, Major League Baseball og tennis.

Betsson

Den helt klare fordel ved Betsson er som sagt deres spillebørs, hvor du ikke spiller mod huset, men mod andre spillere som dig selv. Selvom Betsson tager en kommission, er der god grund til at overveje Betsson Spillebørs, eftersom du her kan handle væddemål med andre spillere i stedet for en hær af eksperter.

Du kan både købe og sælge odds, så hvis du mener, at dine betting-evner er bedre end den gennemsnitlige spillers, så er det helt værd at tjekke Betssons spillebørs ud.

Ulemper ved at livebette hos bookmakere

Det er dog ikke alt sammen guld og grønne skove med live betting. Du skal være obs på, at mange har en tendens til at overvurdere deres evner til at live bette eksempelvis på en kamp, de ser.

Det er vigtigt at holde sig for øje, inden du kaster dig hovedkulds ud i live-betting. Især eftersom en udbredt fejl er at bette på kampe, hvor man ikke har nogen forhåndsviden, men blot agerer på en indskydelse. Det skal du altid være varsom med.

Unibet bookmaker bonus på op til 1.000 kroner. Unibet tilbyder flere bonusser, og en af dem er en sportsbetting bonus på 100% op til 1.000 kroner. Det er en rigtig fin bonus, som bestemt er konkurrencedygtig på det generelle bookmaker marked.

Denne bonus kan både bruges på almindelig betting og live betting. Regler og vilkår gælder + 18 år.

Bonuskrav til din Unibet bonus

For at få bonussen til Unibet live betting skal du møde en række bonuskrav: Du skal sætte mindst 40 kroner ind, og eftersom de fordobler alle indskud mellem de 40 kroner og op til 1.000 kroner, kan du i vid udstrækning selv bestemme, hvor stor din bonus skal være.

Du skal derudover gennemspille bonuspengene 8x på sport, og det skal ske til mindst odds 1,40 inden for 60 dage. Regler og vilkår gælder + 18 år.

| StopSpillet | ROFUS.nu |

  • Satse med Unibet

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus