Unibet Bonuskode

Sådan fungerer Unibet cash out

23 januar 2022

Sidst opdateret: 5 timer siden

23 januar 2022
par Patricia

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Unibet er en online spillegigant med over ti millioner medlemmer, som tilbyder funktioner som Unibet cash out samt de populære sektioner poker, casino, bingo, sportsbetting. I dag er det muligt at foretage mere aktive sportsvæddemål via computeren som i gamle dage, men uden krav om at være til selve begivenheden, takket været live-streaming.

unibet logo

Hvad er Unibet cash out?

Unibet cash out er din mulighed for at lukke et væddemål inden kampen eller begivenheden slutter. Det er funktion som de mere forsigtige spillere sætter pris på, da de har mulighed for at mindske sit tab.

Efter at du har indtastet oplysninger som navn, CPR-nummer, adresse, e-mail, er du nærmest så godt som klar til at spille hos Unibet. Dog er det vigtigt at huske, at grundet den danske lovgivning skal din konto verificeres og tilknyttes dit NEM-ID for at du kan placere væddemål og gamble hos Unibet.

Hvordan fungerer Unibet cash out?

For at kunne gøre gavn af Unibet cash out funktionen, kræver det at du er Unibet medlem:

  • Tilmelding: Hvis du endnu ikke er Unibet medlem, så kan du registrere dig hurtigt på siden. Klik på den gule boks i det øverste gule hjørne på forsiden med teksten “Opret konto”. Her kan du se at du kan modtage en velkomstbonus på op til 1000 kroner ved tilmelding. Det er vigtigt at du vælger boksen “ja tak” til velkomstbonusen for at kunne få flere penge til at spille for når du har oprettet din konto.
  • Omsætningskrav: Du skal omsætte din bonus 8 gange til min. odds 1,40 inden for 60 dage for at spille bonussen fri. Regler og vilkår gælder + 18 år.
  • Log ind: Efter registrering kan du logge ind ved siden af den gule boks, hvor du trykkede videre for at oprette en konto.
  • Indbetaling: Du skal indbetale, før du kan udbetale. Du kan indbetale med betalingsformer såsom din bankkonto, med dit kreditkort, med præbetalte kreditkort fra Paysaycard, eller ved hjælp af online pengeoverførselsservice sider som f.eks. SKRILL og Moneybookers.
  • Sådan placerer du dit første væddemål: Du skal klikke på en begivenhed på listen. Derefter får du et skærmbillede med en liste af udvalgte spil i forbindelse med begivenheden. Når du trykker på de odds som ønsker at vælge, bliver dit valg tilføjet til din kupon. Den kan du finde i højre side af skærmbilledet. Når du er tilfreds med din kupon, så skal du vælge den indsats samt væddemålstype.

Unibet cash out: vilkår og betingelser

  1. Unibet Cash Out gælder for det mest kun single livespil
  2. Det kan være på mere eller mindre din oprindelige satsning, alt afhængig af kampens forløb
  3. Du skal acceptere cash-out tilbuddet ved at trykke på knappen “Cash out”
  4. Spillet bliver afgjort til den pris som står på din skærm

Hvordan fungerer Unibet cash out?

Takket været live betting kan du foretage tidlig Unibet cash out. Du kan indløse et aktuelt spil allerede inden kampen er afgjort. På den vis kan du sikre en større gevinst eller mindske dit potentielle tab.

Eksempel A
Du følger kampen Liverpool mod Manchester i den engelske Premier League i live betting. Det nuværende resultat er 0-0 mellem Liverpool og Manchester. Du har spillet 10 kroner på at Manchester vinder med odds 2.00. Et kvarter inde i anden halveg scorer Manchester og det midlertidige resultat er nu 0-1.

Nu er odds til Manchester sejr på 1.10, men du synes at Liverpool viser tænder og kan blive nervøs for at kampen ender uafgjort. Derfor kan du trykke på “cash out” og øjeblikkeligt modtage 17 kroner. Så er du sikret denne gevinst, lige meget hvad der sker I de resterende minutter af kampen.

Eksempel B
Du spiller et live væddemål på Wozniacki mod Sharapova. Du vælger at spille på at Wozniacki vinder over Sharapova. Den danske tennisspiller får en god start mod Sharapova og vinder første sæt. Men i andet sæt får Wozniack problemer med sit knæ og lige pludselig ser Sharapova stærkere ud.

Du kan naturligvis vælge at satse på Sharapova i stedet, men det kan kræve et større regnestykke. Derfor kan du benytte cash-out funktionen til at mindske dit potentielle tab.

Unibet Cash Out anmeldelse

Nedenfor kan du finde fordele og ulemper ved Unibet Cash Out funktionen.

Unibet fordele Unibet ulemper

Bredt spilleudvalg

Unibet Cash Out gælder kun live begivenheder

Gode muligheder for liveodds

Det er ikke muligt at lukke pre-match væddemål

Flot design

Det er ikke muligt at kombinere Unibet Cash Out med kombinationsspil/multivæddemål

Attraktiv velkomstbonus på 100 % op til 1000 kroner
  • Satse med Unibet

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus