Om os

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

På Bet-Bonuskode er vores mission at klæde vores læsere bedst muligt på til at få gode oplevelser med betting og spil online. Det gør vi både gennem anmeldelser af spiloperatører, en evig jagt på de bedste bonusser og bonuskoder og en række guides om spilstrategier og how-to’s.

Vi går ind for fri vidensdeling. Derfor vil du finde, at alt indhold på siden er gratis. Vi går også ind for åbenhed og transparens. Derfor lægger vi åben ud, hvordan Bet-Bonuskodes forretningsmodel er stykket sammen, og hvordan vi får ressourcer ind til at skabe indhold til dig.

Bet-Bonuskode er en del af et stort netværk af operatører, der opererer i over 20 lande, og som ønsker at bygge bro mellem operatør og spiller. I det følgende kan du blive klogere på, hvordan vi opererer, hvilke kriterier vi arbejder ud fra, hvordan vi tjener penge og meget mere.

Forretningsmodellen

Vi ønsker på den ene side at være 100% gratis at tilgå for vore læsere. Samtidig kræver det ressourcer for at kunne blive ved med at levere frisk indhold og holde hjemmesiden opdateret.

På Bet-Bonuskode har vi valgt at løse denne udfordring ved at pålægge operatørerne omkostningerne gennem affiliate marketing.

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing betyder, at en hjemmeside (os) indgår en aftale med spiludbydere. Vi leverer anmeldelser og indhold om spil generelt og om specifikke operatører, og i vore anmeldelser linker vi til operatørerne. Hvis en besøgende på Bet-Bonuskode vælger at klikke sig ind på en operatørs hjemmeside og oprette en bruger, bliver vi kompenseret af operatøren.

Fordelen for operatørerne er, at de kun kompenserer Bet-Bonuskode, når de modtager trafik. Fordelen for Bet-Bonuskode – og for dig – er, at det gør os i stand til at holde vores indhold gratis.

Når man som vi på Bet-Bonuskode beskæftiger sig med affiliate marketing, er det med stor bevidsthed om, at vi er underlagt skrappe krav. Vores læsere må aldrig være i tvivl om vores neutralitet, når vi anmelder en operatør, og de må aldrig tro, at vi undlader at bringe kritik frem i lyset på grund af vores aftaler.

Derfor opererer vi på Bet-Bonuskode med total redaktionel frihed, og hvis der er kritikpunkter, så nævner vi dem. Det er nødvendigt for at bevare den troværdighed, der er afgørende for vores læsere og brugere.

Ansvarligt spil

På Bet-Bonuskode opfordrer vi utvetydigt til, at man spiller ansvarligt. Spil skal være underholdning og noget, man har det sjovt med.

Bet-Bonuskode opfordrer derfor alle, der mærker, at spillet har taget overhånd, til at kontakte:

Redaktionel linje

Som sagt indgår vi i flere aftaler om affiliate marketing. Derfor har vi truffet en række meget bevidste valg om, hvad vi skriver om, og hvad vi ikke skriver om.

Spilbranchen har aldrig været større, og på ethvert marked er der gode aktører og brodne kar. Så alt indhold på Bet-Bonuskode er skrevet med de kritiske briller på næseryggen.

  • Hvem skriver vi om: Der er mange dygtige og troværdige operatører i både ind- og udland. Vi holder øje med alle og står altid klar, når en operatør åbner i Danmark. Men selvom vi har fingeren på pulsen og altid tester nye spiludbydere, er det ikke ensbetydende med, at vi skriver om dem. For at kunne optræde på Bet-Bonuskode, skal en spiludbyder leve op til de krav, vi har til en operatør om troværdighed og et ordentligt produkt.
  • Anmeldelser: Vi laver mange anmeldelser af både større og mindre operatører. Vores anmeldelser vi aldrig være renset for kritik, hvis den er berettiget. Heller ikke hos operatører, vi har et samarbejde med.
  • Guides og strategier: Vi leverer også en lang række guides for begyndere og øvede. Vores guides kan handle om alt fra fodbold betting strategier, indføringer i nye spil, analyser af spilmarkeder etc. og har alle til formål at dygtiggøre og forhåbentlig underholde læseren.

Better Collective A/S

Toldbodgade 12

1253 København K (Hovedstaden)

Danmark (DK)

Mail: hello@bettercollective.com

Telefon: +45 2991 9965