Unibet Bonuskode

MobilePay betting: kan der spilles uden kreditkort? – Bonus

25 februar 2022

Sidst opdateret: 5 timer siden

25 februar 2022
par Better Collective

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

MobilePay er muligvis den mest populære betalingsløsning i Danmark. Desværre er det ikke muligt at finde en MobilePay bookmaker endnu. Alligevel gennemgår vi MobilePay betting i denne artikel og alle de fordele, det bringer til online væddemål.

mobile-pay-logo

Bagom MobilePay

Selvom du måske har hørt om den populære betalingsløsning, så kan det være at du ikke kender til historien.

Det var Danske Bank, der lancerede den nu populære betalingsmetode tilbage i 2013. Det gjorde de med et ønske om at dække behovet for at kunne overføre penge på simpel vis. Målet var at gøre overførsel af penge lige så nemt som at sende en sms.

Til det formål skabte Danske Bank MobilePay app’en, som giver dig og din nabo samt resten af Danmark mulighed for at gennemføre mobile betalinger lige meget hvilket smartphone du har og uafhængigt af hvilken bank du er kunde hos. Du kan downloade MobilePay i Google Play, Apple Itunes Store og Windows Phone Store.

Bagom MobilePay betting

Sådan starter du op med MobilePay

Det er som sagt utroligt nemt og simpelt at komme i gang med MobilePay. Du skal først og fremmest sørge for at downloade app’en til din smartphone eller tablet i enten Apple Itunes Store, Windows Phone Store eller Google Play Store.

Herefter skal du oprette en bruger ved at følge følgende proces:

 1. Åbn MobilePay app’en på din smartphone.
 2. Tryk på ”opret ny bruger”
 3. Indtast dine personlige oplysninger som fulde navn, CPR-nummer og e-mail.
 4. Indtast oplysninger om dit betalingskort og dit kontonummer.
 5. Vælg en unik firecifret personlig kode, som ingen andre kender til og som du ikke bruger andre steder. Husk at dette er vigtigt, da der er tale om adgang til pengene på din konto.
 6. Bekræft din firecifrede kode.

Når du har oprettet din bruger, så er du klar til at bruge de fleste af app’ens funktioner. Dog skal du først aktivere dit betalingskort til nethandel i din MobilePay app. Det gør du på følgende vis:

 1. Klik på ”Betalingskort” i MobilePay menuen.
 2. Tryk på ”aktiver til nethandel” knappen
 3. Bekræft med dit NemID
 4. Klik på ”OK”

Det er også her at du skal vælge hvilket kort du ønsker at bruge til nethandel, hvis du har flere kort tilknyttet til app’en. I forbindelse med NemID er det vigtigt at bemærke at du kun skal bruge det den ene gang i forbindelse med aktivering af betalingskort til nethandel. Med andre ord behøver du ikke at hive det op ad lommen hver gang du ønsker at overføre penge med app’en.

Betaling med MobilePay

Væk er de dage hvor du absolut skulle huske på at tage pungen med, når du skulle ud ad døren. Nu behøver du hverken din pung eller lange kortnumre, når du skal handle offline eller online. Hos mange butikker er det nu muligt at betale med MobilePay, da den danske betalingsløsning gør det nemt at hurtigt og sikkert at overføre pengene mellem dig og forhandleren.

I sommeren 2016 ændrede Spillemyndigheden praksis så det blev muligt at betale med MobilePay samt anden elektronisk betaling som fx Dankort for almennyttige lotterier.

Dette har måske åbnet op for døren om at der potentielt kan lande MobilePay betting i Danmark på et tidspunkt.

Der er i hvert fald flere der forventer at online bookmakere og casinoer vil tilføje betalingsmetoden til sit udvalg, nærmest lige så snart de kan. Men det kræver først og fremmest at MobilePay odds godkendes af Spillemyndigheden.

Når det bliver muligt at placere væddemål hos en MobilePay bookmaker, så behøver du ikke engang at indtast dit telefonnummer når du vil indbetale eller udbetale. Når man vælger denne betalingsløsning åbner app’en automatisk og herefter skal du blot ”swipe” din finger hen over skærmen på din mobiltelefon for at godkende beløbet.

Betaling med MobilePay

Fordele og ulemper ved MobilePay betting

Det er som sagt endnu ikke muligt at finde MobilePay odds, men vi har kastet blikket mod udlandet og fundet frem til fordele og ulemper ved sådan en betalingsløsning. En af de klare fordele ved at benytte MobilePay til indbetaling eller udbetaling hos en bookmaker er at det er nemt, hurtigt og sikkert.

MobilePay sørger for at beskytte dine oplysninger både når det kommer til dit betalingskort og din konto. Derfor behøver du ikke at indtaste disse informationer hos den online bookmaker og dermed undgår du at dele informationerne med en tredjepart.

Det er også nemt fordi du ikke behøver at finde et betalingskort frem eller linke din betting konto til din e-wallet. Du skal bare bruge din mobil, som de fleste af os har trofast ved os side næsten hele døgnet rundt.

Alle har mulighed for at bruge MobilePay, da det ikke kræver at du er Danske Bank, hvilket betyder at du kan benytte denne løsning uafhængigt af hvilken bank du har. Faktisk bruger stort set hele Danmark MobilePay, som siges at have mere end fire millioner brugere i Danmark.

I forbindelse med overførselstid og gebyrer, som ofte overvejes, når det kommer til bookmakere, så er det normalt gratis at overføre penge med MobilePay. Typisk vil beløbet også blive overført med det samme.

Der er normalt heller ingen begrænsning på hvor meget man kan indbetale med MobilePay betting i hvert fald ikke fra Danske Banks side. Her gælder det at så længe du har dækning på det kort, der er tilknyttet til din MobilePay app, så kan du overføre penge.

Der er stort set ingen ulemper med MobilePay. Dog kan det være en hindring at det kræver at man har et betalingskort for at kunne benytte MobilePay og mens de fleste allerede har det, så er det ikke alle.

Fordele og ulemper ved MobilePay betting

MobilePay betting support

De fleste, hvis ikke alle, bookmakere har deres egen kundeserviceafdeling, der kan hjælpe i forbindelse med spørgsmål til indbetaling og udbetaling. Dog kan du også kontakte MobilePay direkte ved at ringe til Danske Bank på 45 14 44 47.

Konklusion om MobilePay betting

Som sagt er der kun fordele over hele linjen, når det kommer til MobilePay odds. På baggrund af at Spillemyndigheden har gjort det muligt at benytte denne betalingsløsning til lotterier og at der er over fire millioner MobilePay brugere i Danmark er vi næsten sikre på at der også snart vil komme MobilePay betting.

Vi sørger naturligvis for at holde dig opdateret her på siden.

 • Satse med Unibet

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus