Unibet Bonuskode

Live streaming hos Unibet: Se gratis live sport hos Unibet

22 januar 2022

Sidst opdateret: 57 minutter siden

22 januar 2022
par Better Collective

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

Denne artikel handler om live streaming hos Unibet. Unibet er efterhånden blevet et velkendt navn blandt danskerne. Det skyldes ikke alene deres massive markedsføring og Brian Laudrups til tider allestedsnærværende, karismatiske figur, men også deres store udbud af spil: oddset, (live) casino, bingo, og poker. Har man prøvet lykken hos Unibet uden at prøve deres live streaming Unibet tjeneste, er man imidlertid gået glip af noget.

Live streaming hos Unibet

Live stream fodbold i 2022 på Unibet

Streaming kender du formentlig mange steder fra – måske fra DR eller TV2, måske Netflix. Streaming Unibet betyder imidlertid, at det, du ser på din skærm, så at sige transmitteres direkte – som når du ser en fodboldkamp på traditionelt TV.

Du ser det bare på din computer i stedet. Du opretter en profil hos den spiludbyder, du kunne tænke dig at spille hos, logger ind, finder sportssektionen og finder derefter de kampe, der live streames.

Hvad er fordelene ved at live streame hos spiludbyderne?

Uanset om du live streamer hos bwin, Danske Spil, Unibet, eller en af de andre udbydere, er der en altoverskyggende fordel ved live streaming Unibet og betting. Det er naturligvis, at du hele tiden ved, hvad der sker og samtidig har mulighed for hurtigt at agere i lyset af netop de ændringer, som du ser, at der finder sted i løbet af den kamp, du ser. Du har et bedre informationsgrundlag og en bedre mulighed for at handle på det informationsgrundlag. Så let kan det siges.

Med spiludbydernes koloenorme udvalg af streaming events må man også sige, at det er svært at finde et sted, hvor du har tilsvarende muligheder for at pleje dine sportsbehov. (Unibet har i skrivende stund mere end 30.000 streamede events fra bl.a. La Liga og Serie A, NBA og NHL og naturligvis tennis).

Hvad er ulemperne ved at live streame hos spiludbyderne?

Imidlertid kan det, at du kan se, hvordan en kamp udvikler sig kan også være en ulempe. Du kan blive revet med af stemningen og risikere at lade dit spil diktere af et øjebliksbillede og således gå væk fra de analyser og betragtninger, du havde foretaget før kampen. Live streaming kræver disciplin i dette henseende.

Unibets streaming-tjeneste er letanvendelig

Live streaming hos Unibet er lige ud af landevejen. Konkurrencen blandt spiludbyderne er helt ekstremt. På alle punkter, hvor der kan konkurreres, bliver der konkurreret. Således også på brugeroplevelsen i forbindelse med live streaming.

Netop ved live streaming hos Unibet lagt sig i selen og man forestiller sig, at de har en dygtig UX designer. På Unibet kræver det kun tre museklik at finde frem til en oversigt over henholdsvis igangværende live streaming og fremtidige streams. (Klik på sport, klik på sportsvæddemål og klik så endelig på live eller streaming Unibet).

Hvad er udfordringerne ved at streame live på Unibet?

Forudsætningerne for at kunne live streame på Unibet (og i øvrigt også på bwin, Bet24, NordicBet, eller en af de andre udbydere) er at man har lavet en indbetaling. Man kan altså ikke bare sidde og kigge med helt gratis.

Der er naturligvis også nogle tekniske ting, der skal være i orden. Hvis ikke de er det, kan det have en negativ indvirkning på streaming-oplevelsen. Du skal f.eks. have en internetforbindelse, der er hurtigt nok til at streame, og du skal samtidig også sørge for, at din internetbrowser er opdateret.

I 2022 vil det nok være de færreste danskerne, der er bosiddende i Danmark, der oplever problemer med at streame grundet enten deres internetforbindelse eller browser.

Unibets velkomstbonus

Vælger du at prøve live streaming Unibet nu kan det være, at du kan få en bonus. I kan du få en bonus på 100 % af din indbetaling til Unibet (op til 1.000 kr.). Indbetaler du 100 kr. får du således du 100 kr. Indbetaler du 500 kr., får du 500 kr. Indbetaler du 1000 kr., får du 1000 kr.

Sådan gør du:

 1. Opret en konto
 2. Vælg din bonus
 3. Indbetal et beløb, som fordobles op til 1000 kroner..

Det er de skridt, du skal igennem.

Betingelser for bonussen

 • Du skal være minimum 18 år
 • Du skal være ny spiller.
 • Du skal indbetale mindst 40 kr.
 • Din bonus skal omsættes 8 x til odds 1,40, før du kan hæve den. Du har 60 dage til at nå det.
 • Lever du op til ovennævnte betingelser, er du berettiget til at modtage Unibets velkomstbonus, og så er live streamingen lige rundt om hjørnet.

Hvorfor er live betting så interessant på Unibet?

Det korte svar på det spørgsmål er, at der altid er noget at bette på. 30.000 events er altså mange. Du følger kampene live og har hele tiden muligheden for at indgå nye væddemål som kampene udvikler sig.

Hvor god er Unibets app?

UG med kryds og slange! Vi nævnte tidligere, at brugeroplevelsen er noget, spiludbyderne virkelig konkurrerer på. Det er så sandelig noget, Unibet har taget til sig. Det afgørende punkt er enkeltheden. Det skal ikke kræve en doktorgrad i informationsarkitektur at navigere rundt i app’en og finde frem til live streamingen, og det har Unibet forstået.

Live streamingen virker som forventet.

Har du spørgsmål til live streaming på Unibet?

 • Tag eventuelt et kig i Unibet’s infocenter, eller
 • Benyt deres livechat, som er åbent dagligt mellem kl. 08:00 og 24:00.

| StopSpillet | ROFUS.nu |

 • Satse med Unibet

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus