Unibet Bonuskode

Fodbold – odds & tips

27 februar 2022

Sidst opdateret: 1 time siden

27 februar 2022
par Casper Pilggaard

Spil ansvarligt | Kommercielt indhold | 18+

I følgende afsnit graver vi dybere ned i fodbold tips og især de mange odds tips på fodbold, der er. Vi tager et kig på de bedste steder at oddse samt de mange muligheder du har for at oddse på fodbold.

| StopSpillet | ROFUS.nu |

De bedste steder at oddse

Der findes i dag et hav af hjemmesider især, hvor man kan spille på fodbold og meget meget andet. I Danmark skal alle spillesteder erhverve et dansk licens, og hvis de ikke har et, kan du ikke oddse på deres side. De sider, du kan oddse på er derfor troværdige, men der er stadig forskel på odds, bonus og medlemskab. Du kan med fordel tjekke alle hjemmesider og finde den, der passer dig bedst.

Fodbold odds tips

Danske Spil – Oddset

Oddset udbydes af Dansk Licens Spil A/S og er ejet af danskerne. Det er den eneste udbyder af odds i butikker i Danmark, men du kan også oddse online. Der er især fokus på danske odds og fodbold tips. Det er en nemt og sikkert at oddse hos Danske Spil. Det er en side med gode fodbold tips og med odds tips fodbold.

Unibet

Kan du huske reklamer med Brian Laudrup? Så er det Unibets reklame, du husker. Unibet tilbyder ud over sportsbetting også casino, poker, fodboldtips og bingo. Det er en troværdig hjemmeside,

der tillader dig at dele fodbold tips og andre odds tips for fodbold. Virksomheden er startet i 1997 i Sverige.

Betfair

Betfair skiller sig ud fra andre betting hjemmesider, da det er oprettet som en Betting Exchange (spillebørs). Du kan selvfølgelig oddse, men du kan også udbyde væddemål med dine odds. Det er et sted ,hvor både nybegyndere og øvede kan oddse og udbyde odds og frit dele odds fodbold tipsog odds tips på fodbold.

Nordicbet

Nordicbet er en bettingvirksomhed, som ikke overraskede har base i norden. De er også sponsor for Nordicbetligaen, den anden bedste række i Danmark og sender derfor penge tilbage til fodbold. Det er en nem side at navigere med gode fodbold tips og odds tips på fodbold og meget andet.

888

888 er en af de største og mest pålidelige side at oddse på på nettet. Med base i Malta har 888 skabt en stor platform med sikre forhold, gode odds og fodbold tips. Du kan finde massere af odds tips på fodbold og meget andet.

Odds på fodbold

Odds tips på fodbold og andre former for spil online er i dag et globalt fænomen og har en direkte indflydelse på fodbold. Mange klubber har i dag de store bettingvirksomheder på brystet. Og det er ikke til at komme udenom, da Lord Nicklas Bendtner viste sine underbukser med Paddy Power logo på.

Hele industrien er i dag en milliard forretning, og ser kun ud til at vokse sig større og større. Der er forskellige regler fra land til land, og det er derfor Danske Spil er eneste fysiske udbyder i Danmark. Det betyder dog ikke at online odds ikke er sikre, tværtimod kan du ofte finde lige så gode, hvis ikke bedre, odds online.

Ligeledes kan du finde alt fra odds tips på fodbold og massere af andre fodbold tips online. Som sagt er det vigtigt at tjekke alle sider og finde en eller flere, du synes om.

Sådan spiller du

Først skal du registrere dig på den side du vælger. Eksempelvis hos Unibet. Derefter kan du vælge en bonus, hvis du er ny kunde. Det vigtigt at du overføre et beløb til hjemmesiden, det er det beløb, du kan spille for. Så spiller du ikke direkte fra dit dankort.

Der findes bogstaveligt talt tusindvis af kampe og muligheder for at spille på fodbold. Vigtigst er at have styr på, hvad du ønsker at spille på. Du kan også tjekke diverse fodbold tips og odds tips på fodbold, ved at søge online eller på bettingvirksomheders blogs.

Det er meget vigtigt at du sikre dig, hvad du vil spille på. Den mest almindelige odds i fodbold er at spille på fuldtid. Her satser du på kampens udfald. Dette giver derfor tre muligheder i alt: vundet, uafgjort og tabt.

De tre former kaldes for 1X2-væddemål. 1 betyder at hjemmeholdet vinder, X er uafgjort og hvis udeholdet vinder er det 2. Denne form for odds, vil du møde hos alle bookmarkers.

Hvordan vinder du på odds

Det er vigtigt at have kendskab til den sport du vælger at oddse på. At oddse er at tage et kalkuleret gæt på, hvem der vinder. Derfor kan du med fordel følge nogle retningslinjer, når du spiller. Tjek også andres odds tips på fodbold og undersøg ligaer.

Kend din sport

Det lyder måske som en joke, men det er vigtigt at du kender den sport, bu oddser på. Du skal ikke være ekspert, men i det mindste have kendskab til hold og kampe. Eller tjekke bolgs om fodbold tips og odds tips før du spiller. Du kan også søge efter steder, der kan give dig gode fodbold tips.

Vær rationel – ikke impulsiv

Tænk over dine odds og fodbold tips – og dine chancer for at vinde forbedres markant! Det er vigtigt og simpelt. Undgå impulsive odds og hold dig til dine konklusioner.

Tjek andre bookmakere

Husk at en side ikke altid har de bedste odds. Så har du et godt odds tip, så tjek andre hjemmesider og se om du kan tjene flere penge der.

Kend betting marked

Det er som sagt en god ide at tjekke flere bettingvirksomheder og tjekke odds tips på fodbold og generelle fodbold tips.

Odds kun til den rette pris

Husk altid at odds på favorithold kan være lave. Tjek andre sider, og er du ikke tilfreds, så odds en anden dag. Odds aldrig for oddsets skyld, selv fodboldspillere sidder weekender over. Der er dog mange fodbold tips og odds tips på fodbold at hente, så har du undersøgt kampen, og føler dig sikker, kan du godt oddse.

Typer af odds

Som beskrevet kan du oddse på alt, stort set. Den mest normale er fuldtidsspil, men der findes mange andre former for odds og fodbold tips, der kan være lige så interessante at spille på. Disse odds kan give gode penge retur.

Halvleg

Det giver lidt sig selv. Ligesom fuldtid kan du her spille på første eller anden halvlegs resultat.

Resultat

Har du en ide om, at begge hold eksempelvis har gode forsvar kan du oddse på resultatet, altså den endelige målscore.

Antal mål, gule kort, røde kort mm.

Yderligere kan du i dag oddse på mange andre ting, for eksempel de ovennævnte, men også coin flip og meget andet. Det kommer an på, hvad bettingvirksomheden udbyder. Der findes mange steder, hvor du kan læse om disse lidt sjovere odds tips på fodbold.

Handicap

Asian handicap er væddemål, der giver to mulige valg, og der gives et handicap, så oddsene for de to hold udjævnes. Det adskiller sig fra almindelige handicap-væddemål ved, at du satser på halve og kvarte. Eksempelvis mere eller mindre end 1.5 mål scoret.

Målscore(r)

Et andet godt odds tips til fodbold er at oddse på mål. Ud over at oddse på antal mål, kan du også oddse på, hvem der scorer. Hvor mange mål et hold score og meget andet.

Cash Out

Ser du kampen og er dit hold foran, men presset? Så tilbyder flere udbydere Cash Out. Trykker du cash out modtager du din gevinst med det samme, men til en anden odds, ofte lidt lavere. Et godt fodbold tip er at se kampen.

Ofte stillede spørgsmål

Er du ny bruger, er der ofte nogle spørgsmål, du gerne vil have svar på. Det vil vi forsøge at dække her.

Hvad er aldersgrænsen?

Du skal være fyldt 18 år for at oddse.

Er det skattefrie gevinster?

Ja din fortjeneste er skattefri.

Er der forskel på odds?

Der vil altid være forskel på odds. Det er udbyderne der fastsætter odds, og de baserer det på forskellige variabler.

Kan odds annulleres?

Det kommer an på udbyder, men ofte kan spiller ikke annullere spillet, når det er godkendt.

Kan bonusser udbetales med det samme?

Nej. Igen er det forskelligt fra udbyder til udbyder. Men ofte skal du spille 2-5 gange inden du kan få din bonus overført til din konto.

Husk at have sjov med odds. Det er for mange en hobby, som kan give dem lidt ekstra til en sjov weekend. Spil på de hold og ligaer du kender, og husk at undgå impulsive odds. Det er penge du spiller om. Undersøg dine muligheder og odds flere steder end ét.

Læs også: alt om ishockey betting og Betting tips in Germany

  • Satse med Unibet

+18 Spil ansvarligt! ludomani stopspillet rofus